Connect with us

Noul Radon Render se aliniează standardelor actuale

Electrice de munte

Noul Radon Render se aliniează standardelor actuale

Noul Radon Render va păstra cadrul din carbon cu suspensii de 140/160mm – așadar o combinație între Trail și Enduro, însă va primi noul Bosch Smart System și cel mai important, acumulatorul mare de 750Wh. Noul model va fi disponibil în trei versiuni de echipare, 8.0, 9.0 și 10.0 și vor putea fi comandate începând cu luna aprilie 2022. Cadrul, prezentat pentru prima dată în 2019, va păstra în mare aceleași forme și aceeași geometrie, însă ni se comunică faptul că acesta va avea un comportament mai dinamic – posibil, datorită unor mici modificări pe partea de suspensii.

În ceea ce privește prețul, acesta o să difere desigur și în funcție de capacitatea acumulatorului. Cea mai ieftină variantă va fi 8.0 cu acumulator de 625Wh și care va costa 4.499 de euro, pe când cea mai scumpă, versiunea 10.0 HD cu acumulator de 750Wh, va costa 6.999 de euro.

Două acumulatoare diferite aduce cu sine, într-un mod poate curios, două geometrii ușor diferite. Spre exemplu, în cazul versiunii cu acumulator de 625Wh, reach-ul și stack-ul sunt mai mici. Unghiul headtube-ului de 65.1 grade sau chainstay-ul cu o lungime de 458.3mm, sunt similare pentru ambele variante, indiferent de capcaitatea acumulatorului. Ca dimensiuni, bicicleta va fi disponibile în măsurile M, L și XL. Iar ca mențiune despre echipare, oricare din cele 3 variante de echipare, vor fi dotate cu amortizoare Fox.

Motorul va fi comun pentru toate modelele, Bosch Performance CX din generația a 4a, cu o capacitate de 250W, un cuplu maxim de 85Nm, lăsând clientului posibilitatea de a alege doar display-ul: Purion, Kiox sau Kiox 300.

via Radon

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015716
This Month : 8853
Views Today : 2119
Total views : 54534
To Top