Connect with us

Orange Phase MX Team 2022: lung și hardcore

Electrice de munte

Orange Phase MX Team 2022: lung și hardcore

Fanii suspensiilor single-pivot apreciază un Orange, iar dacă vor un e-bike care să ofere același tip de suspensie, cu siguranță vor găsi noul Phase MX Team destul de atractiv. Bicicleta în sine nu este nouă, însă acest model – Team Edition – vine cu câteva specificații care ar trebui să te facă să te simți mai special. Se merge destul de mult și partea coloristică, dar mai important este să aflăm care sunt componentele ce echipează cu full-ul cu o suspensie de 165mm.

Așadar, pentru aproape 8.000 de euro vei primi o bicicletă electrică echipate cu diverse componente de la Formula, precum furca Formula Selva S (cu o cursă de 170mm), amortizorul Formula MOD – pe arc – sau frânele Formula Cura 4. Mai trebuie menționate roțile e13 sau anvelopele Michelin, iar denumirea de MX denotă faptul că bicicleta asta are o roată de 29 de pe față și una de 27.5 pe spate.

Apoi, legat de geometrie, trebuie menționat faptul că reach-ul a crescut cu 4-5mm, ajungând acum la 483mm pentru dimensiunea L. Headtube-ul este amplasat la 64 de grade, iar seat tube-ul la 76 de grade. Iar chainstay-ul, în mod absolut miraculos, este relativ scurt pentru Orange, măsurând 439mm, în condițiile în care aceasta măsoară 467mm pe bicicletele non-electrice. Cadrul este construit în UK, important pentru ce-i care-și doresc un produs construit în Europa.

La nivel de motor, bicicleta este dotată cu un Shimano EP8 cu un senzor aflat pe discul spate și conectat la un acumulator mai mare, de 640Wh. Transmisia provine tot de la Shimano, modelul XT.

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015714
This Month : 8851
Views Today : 2103
Total views : 54518
To Top