Orbea Wild FS 2019: spaniolii regândesc segmentul All Mountain

0
911
views

Orbea a anunțat lansarea unui nou full-suspension, electric, care să concureze cu principalii rivali din segmentul All-Mountain. Asta se traduce pe scurt printr-o bicicletă cu suspensii de 140mm și motorizare Shimano, modificată radical față de versiunea anterioară. O nouă geometrie alături de o gamă nouă de culori sunt modificările principale, acumulatorul fiind integrat în downtube-ul cadrului. Capacul de acces la acumulator a fost de asemenea modificat, pentru a fi mult mai ușor accesibil.

Fiecare versiune va fi disponibilă atât cu roți de 27.5 inch cât și cu roți de 29 de inch și o singură variantă, Wild FS 150, va beneficia de o furcă cu o cursă mai mare, în speță de 150mm. Varianta de bază are un preț de pornire de 3.699 de euro, pe când cea mai bine echipată, va costa 5.999 de euro. Toate variantele vor fi echipate cu motor Shimano E8000, cu acumulator integrat de 500Wh și vor împărți desigur și aceeași geometrie: headtube amplasat la 67 de grade, seat-tube la 74 de grade, chainstay cu o lungime de 450mm și un Reach de 400mm în versiunea M.

Versiunea entry-level. În fine, ca încadrare în gamă, nu ca echipare.
Și versiunea de top, cu o cursă de 150mm pentru furcă și 140mm pentru cadru.

Modelele vor avea de princpiu aceleași componente (furci Fox, transmisii Shimano sau Sram), însă versiunea acestor piese va diferi în funcție de costul de achiziționare. Totodată, cei de la Orbea precizează că nu vor exista diferențe de preț între versiunile cu roți de 27.5 și 29 de inch.

via Orbea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here