Connect with us

Thok, o nouă marcă de e-bike-uri din Italia

Electrice de munte

Thok, o nouă marcă de e-bike-uri din Italia

Thok este o companie tânără din Italia, care se va axa pentru început doar pe producția de biciclete electrice munte. Aceștia vor avea două versiuni în gmă, MIG și MIG-R, prima având un cost de achiziție de 3.990 de euro, iar cea de-a doua, de 4.990 de euro. Vor împărți același cadru, însă echiparea va fi diferită.

Noul e-bike se face remarcat prin amplsarea acumulatorului sub downtube, căci de regulă acesta apare deasupra acestuia. Protecția are un design deosebit care acordă o notă și mai sportivă bicicletei. Și pentru că tot vorbim despre sportivitate, cei de la Thok au înseztrat-o cu suspensii de 150/140mm, încadrându-se astfel în segmentul All-Mountain.

Din echiparea standard face parte un motor Shimano, cu un acumulator mare, de 504Wh, amplasat foarte jos pentru a coborî din centrul de greutate al bicicletei, oferind astfel o stabilitate foarte mare pe traseu. Chianstay-ul este de asemenea relativ scurt, cu cei 450mm ai săi, oferind astfel o manevrabilitate și mai crescută bicicletei. În fond, aceasta este construită doar pentru a oferi cât mai multă distracție pe traseu.

Nu în ultimul rând, cei de la Thok au reușit să găsească un loc și pentru suportul bidounului de apă, care este amplasat deasupra downtube-ului. Greutatea medie este de aproximativ 21.5 kg.

Mai multe detalii despre cele două versiuni poți găsi pe site-ul oficial.

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004103
This Month : 4103
Views Today : 1235
Total views : 11111
To Top