Connect with us

Transmisie cu 9 pinioane pentru biciclete electrice de la… Tektro

Electrice de munte

Transmisie cu 9 pinioane pentru biciclete electrice de la… Tektro

Sigur ai auzit de Tektro în contextul frânelor pentru biciclete, însă același producător taiwanez a anunțat pentru prima dată o transmisie de biciclete. Biciclete electrice. Acesta este și răspunsul pentru cei care se întreabă de ce aceasta are 9 pinioane și nu mai mult: pentru că e-bike-ul nu necesită neapărat mai multe. Din transmisie fac parte pe lângă pinioane, maneta și schimbătorul, fără a fi completat și de către un lanț. Desigur, compania TRPcare deține brand-ul Tektro, are deja câteva transmisii în portofoliu.

Transmisia este răspunsul celor de la Tektro la necesitățile din piață, o piață care are nevoie de transmisii robuste și durabile pentru e-bike-uri, dar care să aibă și un preț rezonabil. Produsul a fost dezvoltat împreună cu cei de la Conway, constructor de e-bike-uri, iar bicicletele lor sunt deja disponibile cu aceste transmisii. Tektro nu a anunțat încă momentul lansării pe piață ca produs aftermarket, în această clipă fiind disponibil doar ca produs OEM.

Legat de componente, schimbătorul va fi disponibil în două versiuni, una cu patină de cu ambreiaj (361 de grame) și una mai ușoară, cu patină simplă, care cântărește 344 de grame. Maneta cântărește 105g, iar caseta în formatul 11-46, 545 de grame.

via Tektro

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001964
This Month : 1964
Views Today : 1576
Total views : 5261
To Top