Connect with us

Valentino Rossi VR46 Terra pentru cei mai… fani!

Electrice de munte

Valentino Rossi VR46 Terra pentru cei mai… fani!

Valentino Rossi doar ne dovedește cât de importante au devenit bicicletele electrice pentru piață, lansând un e-bike care-i poartă numele: VR46. Campionul Mondial chiar va semna 46 dintre bicicletele care fac parte din ediția specială și limitată a modelului Terra, așadar adevărații fani vor fi extrem de încântați la aflarea acestor vești.

Revenind la bicicletă, se zvonește că Valentino s-ar fi implicat direct în procesul de R&D, aducându-și aportul în materie de… orice. Cu toate acestea, bicicleta nu aduce ceva spectaculos în peisaj, fiind dotată cu suspensii de 160mm de la Ohlins, având un motor Bosch CX de generația a 4a cu acumulator mare de 750Wh și o geometrie care amplasează headtube-ul la 65.5 grade. Opțional și via flip-chip, o poți modifica la 64.5 grade. Astfel, chainstay-ul se modifică și el de la 450 la 454mm, precum și ampatamentul. Însă cifrele astea nu ne spun nimic diferit față de alternativele din piață, cu toate că este destul de dificil să mai vii cu ceva revoluționar în ziua de astăzi în materie de geometrie.

Poate cadrul cu un design cu linii drepte și un downtube foarte gros să fie pe placul fanilor, căci altfel, găsești suficiente alternative la această bicicletă, iar VR46 nu vine cu vreun argument care să răpească clienții fideli ai altor brand-uri. În fond, de la lansarea din noiembrie și până astăzi, nu a fost anunțat nici măcar prețul acestei biciclete electrice.

via VR46e-mtb.com

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top