Connect with us

Orbea Wild FS: un nou full-suspension pentru 2018

Electrice de munte

Orbea Wild FS: un nou full-suspension pentru 2018

Cu o cursă a suspensilor de 140mm și un motor Shimano E-8000, noua Orbea Wild FS se vrea atât de sălbatică precum o sugerează numele. Iar faptul că poate fi utilizată cu roți de 27plus sau 29 de inch, o face mai interesantă pentru un segment mai mare de cumpărători. Primul e-bike a fost lansat de spanioli în 2016, însă acum vin cu o motorizare mai performantă și cu o bicicletă potrivită pentru o varietate mult mai mare de trasee.

Top-tube-ul oferă un indiciu clar că aici ar fi vorba despre un e-bike.

Componente de top pe vârful de gamă, așa cum era de așteptat.

Față de alți producători, cei de la Orbea vor miza pe o soluție integrată a acumulatorului și a motorului, așadar doar un ochi atent va putea să-și dea seama că down tube-ul foarte gros trădează de fapt bicicleta electrică. Grație motorizării japonezilor, cei de la Orbeau au putut construi cadrul cu un chainstay relativ scurt (pentru un e-bike cel puțin), care măsoară 450mm. Așadar, clienții se vor bucura de o bicicletă agilă.

Wild FS va fi disponibilă în 4 versiuni de echipare, FS10 fiind modelul de tot care primește o furcă Fox Factory Kashima 34 Float, un amortizor Fox Factory Kashima Float și o transmisie Shimano XT. Prețul de achiziție va fi de 6.499 de euro. Modelul de bază, dacă-l pot numi astfel, va costa 3.999 de euro și va fi echipat cu o furcă Suntour Zeron de 140mm și brațe groase de 35mm, un amortizor Fox Performance Float DPS și transmisie Shimano Deore.

Modelele vor fi disponibile începând cu primăvara lui 2018.

via Orbea

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001964
This Month : 1964
Views Today : 1574
Total views : 5259
To Top