Acasă KTM Elopeak M11 29 (sau alternative)

KTM Elopeak M11 29 (sau alternative)

0

Salut.

Pentru ca am fost cuminte (si mi-am trimis masina veche la eco-tichetul cu PMB, am primit 3 tichete de 3000 RON pe care le pot folosi pentru achizitia unei biciclete electrice. Din pacate, magazinele participante sunt destul de putine (hervis, mos ion roata) si nu am foarte multe alternative

am vazut la hervis un KTM elopeak cu motor bosch perfomance line cx , baterie de 500Wh, echipare buna (slx) cu 11.000 RON (pot beneficia de o extra reducere de 10%)

echiparea este cea din linkul de mai jos, pe site-ul Hervis romania este gresita (furca este rockshox, nu SR Suntour)

https://www.hervis.at/store/Ausr%C3%BCstung/Fahrr%C3%A4der/Elektror%C3%A4der/KTM/Elopeak-M11-29/p/COLOR-2329444

o alternativa la hervis ar fi asta, e cu 500 RON mai ieftina, dar parca nu are aceeasi echipare

https://www.hervis.ro/store/Echipamente/Biciclete/E-Bikes/KTM/Elopeak/p/COLOR-2332939

Gasesc altceva mai bun in banii astia? CX line-ul respectiv se poate delimita?

Multumesc frumos

Answered question
Adauga un comentariu
0

Multumesc Dragos

Vad ca sunt variante limitate la 25km/h pentru Europa / Australia, iar pt state limitarea este la 20mph. S-ar putea face asa ceva fara sa folosesc dongle-uri?

Cum se comporta bicicleta dupa 25km/h? motorul se opreste de tot si cu pedalare pot ajunge la 30 sau mai mult?

Posted new comment

Dongle-ul este doar pentru diagnoză și doar pentru service-uri. Tu vei folosi cel mai probabil o maimuță așa cum este denumită în termeni populari. Când ajungi la 25 de km/h motorul începe încetul cu încetul să scadă susținerea la pedalat până ești pe cont propriu, pe la maxim 27 km/h. Atunci vei simți cu adevărat că pedalezi dată fiind greutatea bicicletei (inițial ai impresia că te înfrânează, dar este senzația dată de greutatea mare a bicicletei).

Adauga un comentariu
0

Salut, Elopeak M11 este o variantă bună, mai ales dacă mai obții și extra-discount-ul. Motorul Bosch CX este unul puternic. Cealaltă variantă (Elopeak normal) are un cadru cam de ieri, cu o geometrie învechită și o echipare mai slabă. Așadar, M11 all the way. Poți scoate limitarea la CX dar dacă ceva se strică există riscul să pierzi garanția. La diagnoză se poate vedea dacă limitarea a fost scoasă sau nu.

Answered question
Adauga un comentariu